Lapua Hunt on uusi työkalu metsästäjille

Lapua Hunt on uusi työkalu metsästäjille jotka arvostavat riistaa, tarkkuutta ja turvallisuutta. Kun rekisteröit itsellesi käyttäjäprofiilin Lapua Huntiin, voit helposti tallentaa sen alle useamman eri metsästysprofiilin aseen, tähtäimen, patruunan, riistan koon jne. mukaan. Näin sinun on aina helppo säätää aseesi optimaalisesti jokaista metsästysreissua varten. Lapua Hunt käyttää samaa ballistiikkalaskennan mallia kuin Lapua Ballistics. Se on ensimmäinen 6DOF-laskentaa käyttävä metsästyssovellus, tehden siitä markkinoiden tarkimman metsästyskäyttöön suunnatun ballistiikkasovelluksen. Lapua Huntissa voit hyödyntää myös mm. kompassia ja säätietoja.

Laskimen perusnäkymässä voit määrittää tuulen nopeuden sekä -suunnan (punainen neula kehässä), ampumakulman sekä etäisyyden. Näiden lisäksi voit lisätä manuaalisesti lisänäkymässä säätiedot eli lämpötilan, ilmanpaineen ja suhteellisen kosteuden.

Sovelluksessa on lisäksi paljon maksullisia lisäominaisuuksia, kuten karttanäkymä ja mahdollisuus perustaa sovellukseen oma metsästystiimi. Kun luo oman tiimin metsästysporukalleen, karttanäkymästä pystyy seuramaan muiden tiiminjäsenten sekä myös muiden sovellusta käyttävien metsästäjien sijainteja kartalla. Karttanäkymässä on myös mahdollista mitata etäisyyksiä, varmistaa nykyinen ja optimaalinen maksimikantama sekä pyyhkäisyala ja tarkkailla hajun leviämistä tuulen suunnan mukaan.

Download button ios App store
Download Google Play store button

Ominaisuudet Lapua Huntissa

Ominaisuudet ilmaisversiossa

• Ensimmäinen 6DOF-laskentaa hyödyntävä metsästyssovellus, jolla voit säätää aseesi toimimaan optimaalisesti jokaista metsästysreissua varten
  • Suomenkielinen
  • Sisäänrakennettuna uusin ja ajantasaisin ballistinen data Lapuan patruunoille
  • Nopea ja helppo säätää ampumaetäisyyttä, tuulen nopeutta ja kulmaa
  • Kompassi

Ominaisuudet Basic Hunter -versiossa ilmaisten ominaisuuksien lisäksi

• Muiden kuin Lapuan patruunoiden lisäämisen mahdollisuus sovelluksessa

Ominaisuudet Basic+ Hunter -versiossa ilmaisten ominaisuuksien lisäksi

• Muiden kuin Lapuan patruunoiden lisäämisen mahdollisuus sovelluksessa
  • Ballistinen kartta

Ominaisuudet Advanced Hunter -versiossa ilmaisten ominaisuuksien lisäksi

• Muiden kuin Lapuan patruunoiden lisäämisen mahdollisuus sovelluksessa
  • Ballistinen kartta
  • Ballistinen kartta lisäominaisuuksilla
  • Viiden päivän tuulen suunta

Ominaisuudet Pro Hunter -versiossa ilmaisten ominaisuuksien lisäksi

• Muiden kuin Lapuan patruunoiden lisäämisen mahdollisuus sovelluksessa
  • Ballistinen kartta
  • Ballistinen kartta lisäominaisuuksilla
  • Viiden päivän tuulen suunta
  • Metsästäjän hajun leviäminen kartalla
  • Tiimin jäsenien ja muiden sovelluksen käyttäjien näkyminen kartalla

Kivääri- ja patruunadatan hallinta sovelluksessa

• Luo ja kopioi oma aseesi ja tähtäinristikkosi
  • Valitse metri- tai tuumamittayksiköt
  • Säädä laskimessa ampumaetäisyyttä, sääolosuhteita, kulmaa, tuulen suuntaa sekä ilmapainetta
  • Säädä aseprofiilissa ampumaetäisyys ja patruunan lähtönopeus
  • Lisää muiden valmistajien patruunoita (laskentapohjana BC G1- tai G7-mallit ja Siaccin menetelmä)
Lisätietoja

Tarkemmat ohjeet Lapua Huntin käyttöön löydät Lapua Hunt käyttöohjeet -sivulta.

Jos sinulla on teknisiä ongelmia sovelluksen tai maksullisten ominaisuuksien kanssa, ota suoraan yhteyttä sovelluksen kehittäjään: Rightspot Oy yhteystiedot

Lue myös Lapua Hunt -sovelluksen käyttöehdot sekä tietoturvaseloste ennen käytön aloittamista.