Skip to content

Lapua Hunt App Privacy Policy

On this page you will find the Terms of Service and the Privacy Policy for the Lapua Hunt App in all language options available in the app. Scroll down for your language option.


Suomi

Tarkemmat ohjeet Lapua Huntin käyttöön löydät Lapua Hunt käyttöohjeet -sivulta.

Jos sinulla on teknisiä ongelmia sovelluksen tai maksullisten ominaisuuksien kanssa, ota suoraan yhteyttä sovelluksen kehittäjään: Rightspot Oy yhteystiedot

Lapua Hunt käyttöehdot

Lapua Hunt -sovellus toimitetaan sellaisena kuin se on ja sille ei anneta minkäänlaista takuuta. Koska Nammo Lapua Oy:llä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa laitteisiin, komponentteihin, käyttäjän kykyihin ja siihen, miten Lapua Hunt -sovellusta käytetään, Nammo Lapua Oy ei ota minkäänlaista nimenomaista tai implisiittistä vastuuta sovelluksen käytöstä. Käyttäjä ottaa kaiken vastuun sovelluksen ja datan käytöstä. Nammo Lapua Oy ei missään tilanteessa ole vastuussa mistään vahingoista, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, välittömistä tai välillisistä vahingoista taikka henkilö vahingoista tai kuolemasta, liiketappioista tai mistä tahansa muista rahallisista vahingoista, jotka aiheutuvat applikaation käytöstä taikka siitä, että sovellusta ei ole voitu käyttää. Nammo Lapua Oy ei ota mitään vastuuta käyttäjän Lapua Hunt -sovellukseen tallentamien tietojen tallentamisesta tai varmuuskopioinnista.

Käyttäjän tulee lukea Lapua Hunt -sovelluksen vastuunrajoituslauseke sovelluksesta sekä oheiset käyttöehdot ja tietosuojakäytännön ennen sovelluksen käyttöönottoa. Rekisteröimällä käyttäjäprofiilin Lapua Hunt -sovellukseen käyttäjä vahvistaa, että on ymmärtänyt näiden sisällön sekä hyväksyy, että profiilissa käytetty sähköpostiosoite tallentuu järjestelmään ja että kyseistä tietoa käsitellään tietosuojaselosteessa kerrotulla tavalla.

Lapua Hunt -mobiilisovelluksen tietosuojaseloste

Versio: 3.8.2022

Nammo Lapua Oy (“Nammo Lapua”; “me”; “meistä”; “meillä”; “meihin”; “meille”; “meitä”; “meidän”) suhtautuu yksityisyyteesi erittäin vakavasti ja on sitoutunut suojaamaan henkilötietojasi. Tämä tietosuojaseloste määrittelee tavan, jolla Nammo Lapua käyttää ja suojaa henkilötietoja, jotka olet luovuttanut meille Lapua Hunt -mobiilisovelluksemme kautta tai sen käytön kautta. Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan aina, kun keräämme henkilötietojasi Lapua Hunt -mobiilisovellustamme käyttäessäsi, joten lue se huolellisesti. Yleinen tietosuojaselosteemme on tällä sivulla.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta tai henkilötiedoistasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen dpo.lapua(a)nammo.com tai kirjoita meille seuraavaan osoitteeseen:

Tietosuojavastaava
Nammo Lapua Oy
PL 5
62101 Lapua, Suomi

1. Tietoja tietosuojaselosteestamme

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, mitä tietoja voimme kerätä sinusta, kun käytät Lapua Hunt -mobiilisovellustamme, miten voimme käyttää niitä ja miten varmistamme niiden turvallisuuden. Selvitämme myös sinun oikeutesi henkilötietoihisi käsittelyyn liittyen.

2. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Kaikki henkilötiedot, jotka keräämme sinulta käyttäessäsi mobiilisovellustamme Lapua Hunt, tallennamme, käytämme ja suojaamme sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Saatamme täydentää antamiasi tietoja muilla tiedoilla, jotka saamme vuorovaikutuksesta kanssasi tai joita saamme muilta organisaatioilta. Lapua Hunt -mobiilisovelluksen digitaalinen ja tekninen kumppanimme on Rightspot Oy.

Tämä tietosuojaseloste viittaa siihen, kuinka käsittelemme tietoja, joita saatat antaa meille Lapua Hunt -mobiilisovelluksessamme tai sen kautta.

Huomaa, että mobiilisovelluksemme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille ja/tai digitaalisille alustoille. Olemme vastuussa vain omien digitaalisten alustojemme tietosuojakäytännöistä ja turvallisuudesta. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi verkkosivuston/digitaalisen alustan tietosuoja- ja turvallisuuskäytännöt ja -menettelyt.

Olet itse vastuussa Lapua Hunt -mobiiliapplikaatiossa käyttämästäsi salasanan turvallisuudesta ja luottamuksellisuudesta. Älä jaa tai paljasta salasanaasi kenellekään muulle.

Yleinen kuvaus henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista

Kun rekisteröit profiilin Lapua Hunt -mobiilisovellukseen ja annat erillisen suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen, voimme kerätä ja tallentaa meille antamiasi henkilötietoja ja käyttää niitä personoimaan ja parantamaan käyttökokemustasi digitaalisilla alustoillamme, tarjoamaan tuotteita ja palveluita sekä toteuttaa profilointia ja markkinatutkimusta.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

• jotta voimme hallinnoida kaikkia kilpailuja tai muita tarjouksia/promootiota, joihin osallistut
• muokata ja parantaa käyttökokemustasi mobiilisovelluksessamme
• seurata toimintaasi mobiilisovelluksessamme
• räätälöidä ja/tai räätälöidä viestit, joita voimme lähettää sinulle
• räätälöidä ja/tai räätälöidä markkinointiviestintää, jos olet antanut meille hyväksyntäsi markkinointiviestinnän lähettämiseen Lapua Hunt -mobiiliapplikaation profiilissasi
• tehdä markkinatutkimusta, jotta voimme parantaa tarjoamiamme tuotteita ja palveluita

Kun käytät mobiilisovellustamme, Nammo Lapua tai yhteistyökumppanimme Rightspot Oy voi kerätä automaattisesti seuraavat tiedot sovelluksesi käytöstä:

• Tiedot palvelun käytöstä, kuten sovellustiedot, tehdyt ostot
• IP-osoitteesi ja mobiililaitteesi tunnisteet (kuten laitetunnuksesi, mainostunnuksesi, MAC-osoite ja IMEI)
• Tietoja laitteestasi, kuten laitteen nimi ja käyttöjärjestelmä, selaintyyppi ja kieli
• Tiedot, jotka saamme, jos linkität kolmannen osapuolen työkalun palveluihin (kuten jos kirjaudut sisään Facebook- tai Google-tililläsi)
• Suurpiirteiset sijaintitiedot (maa- tai kaupunkikohtaiset)
• Tarkka GPS-sijainti suostumuksellasi
• Käyttäjäprofiilisi ja tilauksesi tila
• Muut mahdollisesti Lapua Hunt -käyttäjäprofiiliin tallentamasi tiedot

Kun annat suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen markkinointitarkoituksiin Lapua Hunt -mobiilisovelluksessamme, käsittelemme seuraavia profiilissasi antamiasi tietoja: nimi, sähköpostiosoite ja maa. Suostumuksesi perusteella voimme lähettää sinulle tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvää sähköistä markkinointiviestintää. Lisäksi analysoimme mobiilisovellusten käyttöä maakohtaisella tasolla. Voit korjata, päivittää tai poistaa tietosi ja/tai antaa tai poistaa suostumuksesi henkilötietojen käyttöön markkinointitarkoituksissa suoraan mobiilisovelluksessa.

3. Tietojesi käsittely

Kaikki meille antamasi tiedot käsitellään luottamuksellisina. Kaikki tiedot tallennetaan turvallisesti ja vain valtuutetulla henkilökunnalla on pääsy niihin. Nammo Lapua toteuttaa ja ylläpitää asianmukaisia ​​teknisiä, turvallisuus- ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi luvattomalta tai laittomalta käsittelyltä ja käytöltä sekä vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, tuhoutumiselta, vahingoittumiselta, varkaudelta tai paljastamiselta.

Henkilötietojen vastaanottajat

Voidaksemme tarjota sinulle tarpeellisia materiaaleja ja palveluita Lapua Hunt -mobiilisovellukseen käyttöön liittyen, saatamme joutua nimeämään muita organisaatioita suorittamaan joitakin tietojenkäsittelytoimia puolestamme. Tällaisia ​​voivat olla esimerkiksi mobiilisovelluskehittäjät, QR-koodin analytiikkatoimittajat sekä postitus- ja jakeluorganisaatiot. Lapua Hunt -mobiilisovelluksen digitaalinen ja tekninen kumppanimme on Rightspot Oy.

Voimme jakaa tietosi kolmansien osapuolien kanssa 1) jos meillä on lain tai säännösten mukainen velvollisuus tehdä niin; 2) avustaaksemme laillisesti poliisia tai turvallisuuspalveluja rikosten tai terroristitoiminnan ehkäisyssä ja paljastamisessa; 3) jos tällainen paljastaminen on tarpeen jonkun henkilön turvallisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi; 4) ja/tai muutoin sovellettavan lain sallimalla tavalla.

4. Tiedonsiirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin

Kaikessa henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan tietosuojaoikeuksia ja EU-asetusten (EU) 2016/679 säännöksiä, jotka tunnetaan nimellä yleinen tietosuoja-asetus (GDPR), ja Nammo Lapuan käsittely tapahtuu GDPR:n mukaisesti. Jotkut organisaatioista, joille saatamme paljastaa henkilötietojasi, sijaitsevat Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella maissa, joissa ei välttämättä ole lakeja, jotka suojaavat yksityisyyden oikeuksia yhtä laajasti kuin Euroopan unionissa. Jos siirrämme henkilötietojasi muille alueille, ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että tietosi on suojattu tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kaikissa tapauksissa, joissa luovutamme tietojasi kolmansille osapuolille, varmistamme, että tietosi ovat asianmukaisesti suojattuja.

5. Tietojen säilyttäminen ja poistaminen

Voit korjata tai päivittää henkilötietosi milloin tahansa ottamalla yhteyttä yllä olevaan osoitteeseemme, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo.lapua(a)nammo.com tai muokkaamalla profiiliasi Lapua Hunt -mobiilisovelluksessa. Jos otat meihin yhteyttä, ilmoita nimesi, maasi ja sähköpostiosoitteesi, sillä tämä auttaa meitä varmistamaan, että hyväksymme muutokset vain oikealta henkilöltä. Kehotamme sinua päivittämään henkilötietosi heti, kun ne muuttuvat. Lapua Hunt -sovelluksessa voit korjata, päivittää tai poistaa tietosi suoraan mobiilisovelluksessa.

Säilytämme tietosi turvallisesti niin kauan kuin olet aktiivinen käyttäjä palveluissamme, joihin olet lisännyt henkilötietosi, sekä sovellettavan lain mukaisesti. Jos haluat lähettää erillisen pyynnön tietojesi poistamisesta, kirjoita meille yllä olevaan osoitteeseen. Poistamme tietosi yhden (1) kuukauden kuluessa pyyntösi vastaanottamisesta. Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoista, joita meillä on sinusta. Kirjoita meille yllä olevaan osoitteeseen, jos haluat käyttää tätä oikeuttasi. Jos pyyntösi on ilmeisen perusteeton tai liiallinen, voimme veloittaa pienen maksun minkä tahansa esittämäsi pyynnön käsittelystä tai kieltäytyä toimimasta pyynnön perusteella. Lapua Hunt -sovelluksessa voit poistaa tietosi myös suoraan mobiilisovelluksessa. Kun teet tämän, profiilisi ja sovelluksessa jakamasi henkilötietosi katoavat välittömästi mobiilisovelluksesta ja yhden (1) kuukauden kuluessa mistä tahansa muusta sijainnista (kuten uutiskirjesovelluksesta).

Rekisteröityjen oikeudet

Euroopan unionissa asuvana sinulla on oikeus saada pääsy henkilötietoihisi, sekä oikaista, peruuttaa ja kieltää niiden käsittelyn osoittamalla meille tällaiset pyynnöt. Annamme sinun käyttää näitä oikeuksia lähettämällä meille rekisteröidyn pyyntölomakkeen ja sen jälkeen, kun olemme varmistaneet henkilöllisyytesi.

Kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Voit helposti peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa dpo.lapua(a)nammo.com. Lapua Hunt -sovelluksessa voit peruuttaa suostumuksesi myös suoraan mobiilisovelluksessa.
Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavalvontaviranomaiselle.

6. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Saatamme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Suosittelemme, että luet tämän sivun säännöllisesti, jotta voit tarkistaa uusimman version. Oletamme, että kaikki Lapua Huntiin rekisteröityneet käyttäjät ovat lukeneet tämän tietosuojaselosteen huolellisesti ja hyväksyvät sen sisällön. Jos joku ei hyväksy tätä tietosuojaselostetta, hänen tulee pidättäytyä Lapua Hunt -mobiilisovelluksen käytöstä. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostettamme tarpeen mukaan. Ilmoitamme sinulle kaikista olennaisista muutoksista sähköpostitse tai muulla tehokkaalla tavalla antaaksemme sinulle kohtuullisen varoitusajan tällaisten muutosten seurausten arvioimiseksi. Lapua Hunt -mobiilisovelluksen käytön jatkaminen sen jälkeen, kun sinulle on ilmoitettu näiden ehtojen muutoksista, edellyttää tarkistetun tietosuojaselosteen hyväksymistä.


English

Lapua Hunt mobile app Terms of Service

The Lapua Hunt software is delivered as is and without warranties of any kind. Since Nammo Lapua Oy has no control over the equipment, components, user skills and how the program is used, no responsibility is implied or assumed for results obtained through its use. The user must assume the entire risk of using the program and data. In no event shall Nammo Lapua Oy be liable for any damages whatsoever, including without any limitation direct or indirect for personal injury or death, business losses, or any other pecuniary loss arising out of the use of or inability to use this software. Nammo Lapua Oy does not take any responsibility of storing or backing up data saved by the customer in the Lapua Hunt app.

Lapua Hunt mobile app Privacy Policy

Version:  3.8.2022

Nammo Lapua Oy (“Nammo Lapua”; “we”; “us”; “our”) takes your privacy very seriously and is committed to protecting your personal information. This privacy policy sets out the way in which any personal information you provide to us via or because of our mobile App Lapua Hunt is used and kept secure by Nammo Lapua. It applies whenever we collect your personal data when you use our mobile app Lapua Hunt, so please read it carefully. For our general Privacy Policy, please see this page.

Point of contact

If you have any questions about this privacy policy or about your personal data, please email us at dpo.lapua(a)nammo.com or write to us at the following address:

Data Protection Officer
Nammo Lapua Oy
PL 5
62101 Lapua, Finland

1. About our privacy policy

This privacy policy explains what information we may collect about you when you use our mobile application Lapua Hunt, how we may use it, and the steps we take to ensure that it is kept secure. We also explain your rights in respect of your personal data.

2. Collection and use of personal data

All personal information that we collect about you when you use our mobile app Lapua Hunt will be recorded, used, and protected by us in accordance with applicable data protection legislation and this privacy policy. We may supplement the information that you provide with other information that we obtain from our interactions with you or which we receive from other organizations. Our current digital services and technical partner for the mobile app Lapua Hunt is Rightspot Oy.

This privacy policy refers to how we administer information that you may provide to us on or via our mobile application Lapua Hunt.

Please note that our mobile app may contain links to third party websites and/or digital platforms. We are only responsible for the privacy practices and security of our own digital platforms. We recommend that you check the privacy and security policies and procedures of each and every other website / digital platform that you visit.

You are responsible for keeping your Lapua Hunt mobile app password secure and confidential. Please do not share or disclose your password to any other person.

General description of purposes of the processing of personal data

When you register a profile in the Lapua Hunt mobile app and give your explicit consent to receiving marketing communication, we may collect and store any personal information that you provide to us and may use it to personalize and improve your experience on our digital platforms, provide products and services you request from us, and carry out profiling and market research.

We process your personal data for the following purposes:

  • to enable us to administer any competitions or other offers/promotions you enter into
  • to personalize and improve your experience on our mobile app
  • to track your activity on our mobile app
  • to personalize and/or tailor any communications that we may send you
  • to personalize and/or tailor any marketing communications that you may have given your consent to in the Mobile Hunt app profile
  • to carry out market research so that we can improve the products and services we offer

When you interact with our mobile app, we and/or our co-operation partner Rightspot Oy may also automatically collect the following information about your app use:

  • Data about your use of the Service, such as application data, purchases made
  • Your IP address and mobile device identifiers (such as your device ID, advertising ID, MAC address and IMEI)
  • Data about your device, such as device name and operating system, browser type and language
  • Data we receive if you link a third-party tool with the Services (such as login using your Facebook or Google account)
  • Coarse location data (country or city-specific)
  • Accurate GPS location upon your consent
  • your mobile app user and/or subscription status
  • any other information you may save in your Lapua Hunt mobile app profile.

Subject to your consent when providing your personal data for marketing services in our mobile app Lapua Hunt, we process the name, email address and country you have provided in your app profile. Based on your consent, we may send you electronic marketing communication related to our products and services. Furthermore, we analyze the use of the mobile apps on country-level. In the Lapua Hunt app, you can correct, update or delete your information, and/or give or withdraw your consent to providing your personal information for marketing services directly in the mobile app.

3. Disclosure of your information

Any and all information you provide us is treated as confidential. All information is stored securely and is accessed by authorized personnel only. Nammo Lapua implements and maintains appropriate technical, security and organizational measures to protect Personal Data against unauthorized or unlawful processing and use, and against accidental loss, destruction, damage, theft or disclosure.

Recipients of personal data

In order to provide necessary materials and services to you, we may need to appoint other organizations to carry out some of the data processing activities on our behalf. These may include, for example, mobile app developers, QR code analytics providers, and mailing and delivery organizations. Our current digital services and technical partner for the Lapua Hunt mobile app is Rightspot Oy.

We may share your data with third parties 1) if we are under a legal or regulatory duty to do so; 2) to lawfully assist the police or security services with the prevention and detection of crime or terrorist activity; 3) where such disclosure is necessary to protect the safety or security of any persons; 4) and/or otherwise as permitted under applicable law.

4. Data transfers to countries outside the European Union or the European Economic Area

All processing of personal data is performed in accordance with privacy rights and regulations of the EU Regulations (EU) 2016/679 known as the General Data Protection Regulation (GDPR), and Nammo Lapua’s processing will take place in accordance with the GDPR. Some of the organizations to which we may disclose your personal information are situated outside of the European Union or the European Economic Area in countries which may not have laws that protect privacy rights as extensively as in the European Union. If we do transfer your personal information to other territories, we will take proper steps to ensure that your information is protected in accordance with this privacy policy.

In all instances where we disclose your information to third parties, we will ensure that your information is appropriately protected.

5. Retention and deletion

You may correct or update your personal information at any time by contacting our above address, emailing us at dpo.lapua(a)nammo.com or by changing your profile in the Lapua Hunt mobile app. If you contact us, please include your name, country, and email address as this helps us to ensure that we accept amendments only from the correct person. We encourage you to update your personal information as soon as it changes. In the Lapua Hunt app, you can correct, update or delete your information directly in the mobile app.

We will securely retain your information for as long as you are an active user of our service(s) where you have added your personal information and in accordance with applicable law. If you wish to submit a separate request that your data be deleted, please write to us at the above address. We will then delete your data within one (1) month after receiving your request. You have the right to receive a copy of the personal information that we hold about you. Please write to us at the address above if you wish to exercise this right. If your request is manifestly unfounded or excessive, we may charge a small fee towards the cost of administering any request you make or refuse to act on the request. In the Lapua Hunt app, you can also delete your information directly in the mobile app. When doing this, your profile and personal information shared in the app will disappear immediately from the mobile app, and within 1 month from any other location (such as newsletter application).

Rights of data subjects

As a data subject residing in the European Union, you have the right to access, rectify, cancel, and object to the processing of your personal data by directing any such requests to us. We allow you to exercise these rights by submitting a data subject request form to us and after we have verified your identity.

When processing of your personal data is based on your consent, you have the right to withdraw your consent at any time. You may easily withdraw your consent by contacting us at dpo.lapua(a)nammo.com. In the Lapua Hunt app, you can also withdraw your consent directly in the mobile app.

Furthermore, you have the right to lodge a complaint with a data protection supervisory authority.

6. Changes to this privacy policy

From time to time we may change this privacy policy. We recommend that you check this page periodically in order to review the latest version. We assume that all registered users of the Lapua Hunt have carefully read this document and agree to its contents. If someone does not agree with this privacy policy, they should refrain from using our Lapua Hunt mobile app. We reserve the right to change our privacy policy as necessity dictates. We will notify you of any substantial changes by sending an email or in another effective manner to give you a reasonable notice period to assess the consequences of such changes.

Continued use of our mobile app Lapua Hunt after having been informed of any such changes to these conditions implies acceptance of the revised privacy policy.

Lapua Data Subject Request Form(pdf)