Skip to content

Nammo Lapua Oy

Nammo Lapua Oy

(This page is in Finnish only.)

Nammo Lapua Oy kuuluu kansainväliseen Nammo-konserniin. Nammolla on liiketoimintaa 12 eri maassa ja lähes 3000 työntekijää. Nammolla on Suomessa tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammon Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 75 milj. euroa ja työntekijöitä on 330, joista Lapuan tehtaalla 200.

Nammo Lapuan patruunatehtaalla Lapualla ladataan keskisytytteisiä patruunoita. Patruunoiden lisäksi tehdas valmistaa myös patruunakomponentteja, eli luoteja ja hylsyjä. Asiakkaitamme ovat metsästäjät, urheilu- ja harrastusampujat, viranomaisasiakkaat maailmanlaajuisesti sekä Suomen Puolustusvoimat. Kaikki kuluttajalle suunnatut tuotteet myydään aina kansainvälisen jakelijaverkostomme kautta. Suomessa jakelijamme on Nordis Oy. Nammo Lapualla on myös viranomaistuotteiden tuotantoa Vihtavuoressa ja Sastamalassa.

Töihin Nammolle?

Me Nammo Lapualla etsimme jatkuvan kasvumme tueksi sekä kokeneita että alasta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia. Tuotteemme ovat kansainvälistä huippuluokkaa, joten niiden valmistuksessa tarvitaan tarkkuutta, tunnollisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kiinnostusta mittatarkkaan työskentelyyn.

Nammo Suomen avoimet toimihenkilöpaikat löydät Nammon sivulta, jossa voit jättää myös avoimen hakemuksen. Yhteistyökumppanimme Baronan sivulta löydät Nammo Lapuan tuotannon avoimet työpaikat. Voit lähettää avoimen hakemuksen myös osoitteeseen rekry (ät) nammo.com. Muistathan lisätä mukaan myös CV:n.

Nammo Lapua julkaisee työpaikkailmoituksia myös LinkedInissä, joten ota meidät seurantaan osoitteessa linkedin.com/company/nammo-lapua-oy/.

Muut yhteystiedot

Nammo Lapua Oy, Lapuan tehdas:

Nammo Lapua Oy
PL 5 / Patruunatehtaantie 15
FI 62100 Lapua
PUH: (portti) +358 10 5233 800

Lisätietoja Nammon kaikista toimipaikoista englanniksi Nammon konsernin sivuilta

Laskutustiedot: Nammo Lapua Oy Laskutustiedot 2024 (pdf)

Rekrytointikyselyt: rekry (ät) nammo.com (poista välilyönnit)

Lapuan tuotekysymykset, sponsorointi-, markkinointi- ynnä muut yhteistyöt yhteydenotto-lomakkeen kautta

Lapua-brändin materiaalipankki

Lapua-brändin visuaalinen ohjeistus englanniksi (pdf)