Skip to content

Lapua Naturalis -kilpailu

Osta kaksi Lapua Naturalis -patruunarasiaa ja voita!

Oletko haaveillut mahdollisuudesta yhdistää matkustaminen ja metsästysharrastus? Nyt siihen on ainutkertainen mahdollisuus! Ostamalla kaksi Lapua Naturalis -patruunarasiaa kertaostoksena kampanja-aikana voit voittaa ajojahtimatkan Keski-Eurooppaan Lapuan vieraana. Palkinto sisältää lentomatkat, kuljetukset ja majoituksen paikan päällä, ruokailut ja jahdin, joten nyt kannattaa osallistua!

Tarkemmat kilpailusäännöt, tietosuojaseloste ja kilpailuun osallistuminen jälleenmyyjämme Nordiksen sivuilla osoitteessa www.nordis.fi/Lapua_Naturalis-markkinointiarpajaiset

Kilpailun säännöt:

Kilpailuaika:
1.2.‐30.9.2024

1.2.2024 ‐ 30.9.2024 välisenä aikana Lapua Naturalis ‐patruunoita kaksi rasiaa kertaostoksena, kotimaiselta jälleenmyyjältä, ostaneet kuluttajat osallistuvat arvontaan, jossa arvotaan kahdelle henkilölle jahtimatka Keski‐Eurooppaan. Palkinto sisältää lentomatkat, kuljetukset ja majoituksen paikan päällä, ruokailut ja jahdin. Lisäksi arvomme kaksi jahtimatkaa Lapua Naturalis ‐patruunoita myyneiden myymälöiden kesken. Metsästysmatka järjestetään syksyn/talven 2024‐2025 aikana.

Osallistuminen:
Voit osallistua Lapua Naturalis ‐markkinointiarpaisiin ostamalla kaksi rasiaa Lapua Naturalis ‐patruunoita 1.2.‐30.9. välisenä aikana ja lähettämällä niistä kuittikopion Lapua Naturalis ‐markkinointiarpajaissivujen kautta omien yhteystietojensa kanssa. Osallistujan tulee säilyttää alkuperäiset kuitit. Voit osallistua myös lähettämällä ostokuitin yhteystietojesi kera postilla osoitteeseen Nordic Distribution Oy NorDis, Patruunatehtaantie 15, 62100 LAPUA. Toimitetut kuitit, joiden ostotapahtuma on toteutunut kilpailuaikana, huomioidaan 7.10.2024 saakka. Osallistuminen edellyttää Suomen kansalaisuutta ja 18 vuoden ikää.

Osallistu täällä:
www.nordis.fi/Lapua_Naturalis‐markkinointiarpajaiset


Palkinnot:
2 kpl metsästysmatkoja Keski‐Eurooppaan kuluttaja‐asiakkaille
2 kpl metsästysmatkoja Keski‐Eurooppaan kauppiasasiakkaille


Palkinto sisältää lentomatkat, kuljetukset ja majoituksen paikan päällä, ruokailut ja jahdin.

Voittajille ilmoittaminen:
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti lokakuun 2024 aikana. Voittajan tulee hankkia EU:n asepassi aseelleen ennen matkaan sekä muut tarvittavat matkustusasiakirjat ja ‐vakuutukset.

Jos palkintomatka peruuntuu järjestäjistä johtumattomista syistä, esim. sairastumisen tai tapaturman vuoksi, järjestäjät eivät ole korvausvastuussa eikä palkintomatkaa järjestetä uudelleen. Voittajien nimet tullaan julkaisemaan sekä NorDis Oy:n että Nammo Lapua Oy:n kanavissa ja kilpailuun liittyvää materiaalia tullaan hyödyntämään markkinoinnissa.


Järjestäjät:
Nammo Lapua Oy, Nordic Distribution Oy NorDis
Lisätietoja:
Sähköpostitse osoitteesta info @ nordis.fi tai soittamalla 010 52 33 600.